Vest Kredittsystemer - Gjeldsrådgivning og inkasso
 
 
 
 
 
Fakturering
Vi utfører all fakturering, purring og inkasso for deg som vil frigjøre mye tid og ressurser.  Du frigjør tid, men håndterer selv kunderespons og bokføring.
 
Vi er av den oppfatningen at du skal bruke minst mulig tid og frustrasjon på fakturering. Istedet vil vi at du skal kunne konsentrere deg om det som betyr mest for din viksomhet, nemlig det du gjør som du tar deg betalt for!
 
Dine interesser blir overlatt til en profesjonell tredjeaktør, noe som sikrer dine fordringer større oppmerksomhet. Du får raskere betalt, økt likviditet og bedre økonomistyring.
Du kan selv følge sakens gang på din egen side. 
 
Gjør registrering av faktura selv, og gratis.
Det finnes nok av sâkalte "gratis" fakturaprogrammer der ute som sier de er gratis, men som i realiteten ikke er det! Hos oss kan du bruke gratisversjonen så lenge du måtte ønske. Send så mange fakturaer du vil! Alt av funksjoner som kreditnota, kundeoppfølging osv. er selvfølgelig inkludert :)
 
Og når du setter deg ned for å sende regning til dine kunder, skal det gå av seg selv, og nesten være gøy.
 
 
Spar tid
Tid er kanskje det viktigste man har. Hvor mye tid bruker du på fakturering i dag? Regn litt på det... Du skal krangle med et fakturasystem som er utviklet av teknikere og økonomer. Så skal du skrive ut, putte i konvolutt, sette på frimerke og poste brevene. Hos oss tar det bare et par klikk med musen før kunden har fakturaen i sin epost. Det går rett og slett raskere for deg å få betalt.
 
Kontoret = verden
Uansett hvor du måtte befinne deg kan du logge deg inn og jobbe i systemet. Alt du trenger er en tilgang til internet. Sikkerheten blir ivaretatt av automatiske daglige backups, og kryptert forbindelse mellom deg og våre servere.
 
 
Nært samarbeid med ditt regnskapsbyrå
Hvis du bruker et regnskapsbyrå kan du overføre fakturajournalen til de. Du overfører dine fakturaer elektronisk med et enkelt tastetrykk og regnskapskontoret leser inn informasjonen direkte i sitt økonomiprogram.
 
Kontakt oss for en uformell samtale om dine ønsker og behov.